16.4 C
Constanța
9 mai, 2024

Cât de jalnic și murdar arată hotelul din Jupiter al lui Mohammad Murad care vrea primar la Constanța și promite strălucire

11:05, 10 august 2020

Omul de afaceri Mohammad Murad, patronul grupului hotelier Perla-Majestic şi preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, a anunţat oficial că va candida ca independent la funcţia de primar al Constanţei, obiectivul său fiind să redea oraşului strălucirea de odinioară.

Hotelul Majestic din Jupiter patronat de omul de afaceri nu arată însă nici pe departe strălucitor. Dezvăluirea a fost făcută de fosta judecătoare Lavinia Coțofană pe contul său de Facebook.

” Daca voi fi ales Constanta va arata ca acest loc !” – Mohammad Murad, sambata 01 august 2020, candidat la Primaria Constanta.

” Ii voi asculta pe toti !” – tot Murad.

Asa arata un apartament la Majestic – Jupiter, detinut de Murad, azi 10.08.2020. Fara prosoape la baie, fara cearsafuri pentru invelit, cu un miros in camera ingrozitor. Piscina murdara !

De prisos sa amintesc de mancare, este pur si simplu horror.

Locuri de parcare pentru persoane cu dizabilitati nu exista. Sa inteleg ca vor disparea si din Constanta daca va fi ales primar ? Ca asa pare a-i asculta si intelege pe toti !

P.S. M-am plans de miros, mizerie si lipsa cearsafurilor. Urmarea: au dat cu o solutie chimica sa ascunda mirosul.

De la receptie mi s-a spus ca directorul hotelului a fost sa vada apartamentul si i s-a parut ok !

Atat !”, scrie Lavinia Coțofană.

” Daca voi fi ales Constanta va arata ca acest loc !” – Mohammad Murad, sambata 01 august 2020, candidat la Primaria…

Publicată de

Sursa: https://www.curentul.info/dezvaluiri/cat-de-jalnic-si-murdar-arata-hotelul-din-jupiter-al-lui-mohammad-murad-care-vrea-primar-la-constanta-si-promite-stralucire/

Ultimă oră

Același autor