17.4 C
Constanța
1 mai, 2024

Constanţa: 16 vehicule au fost puse sub sechestru în urma percheziţiilor legate de operaţiunile ilegale cu deşeuri

astăzi, 14:43

Poliţiştii din Constanţa au anunţat că 16 vehicule au fost puse sub sechestru în urma percheziţiilor făcute într-un dosar privind operaţiuni ilegale cu deşeuri. Anchetatorii au afirmat că acestea au fost folosite la transportul deşeurilor.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că, în urma percheziţiilor de miercuri, în cadrul unui dosar penal privind peraţiuni ilegale cu deşeuri, a fost instituită măsura asigurătorie a sechestrului asupra a 16 autocamioane şi autoutilitare.

“Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că acestea ar aparţine persoanelor fizice şi juridice bănuite de săvârşirea faptelor şi ar fi fost folosite la comiterea acestora. Totodată, în urma efectuării percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate documente cu valoare probatorie. De asemenea, au fost ridicaţi în vederea indisponibilizării 8.400 de euro şi au fost indisponibilizate trei autovehicule”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cercetările în acest caz continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Miercuri, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Infracţionalităţii de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz specializat în combaterea infracţionalităţii de mediu, au făcut 11 percheziţii la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de îngroparea deşeurilor şi abandonarea, aruncarea şi/sau ascunderea deşeurilor.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/constanta-16-vehicule-au-fost-puse-sub-sechestru-in-urma-perchezitiilor-legate-de-operatiunile-ilegale-cu-deseuri-1922404318462024041421562806

Ultimă oră

Același autor