12.4 C
Constanța
9 mai, 2024

Corina Martin este candidatul PER la Primăria Constanța

20:08, 15 iulie 2020

Partidul Ecologist Român și-a lansat astăzi, 15 iulie, candidatul la Primăria municipiului Constanța în persoana Corinei Martin.

Corina Martin este cunoscută ca președinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România precum și a altor asociații de profil, cu o activitate îndelungată în promovarea turismului românesc în țară dar și peste hotare.

?‘’Am luat decizia de a intra în politică și de a candida la primaria Constanţa din partea Partidului Ecologist Român deoarece acum ştiu cu cine vreau să votez. PER are doctrina în care mă regasesc deplin iar colegii mei din partid sunt oameni serioşi, de cuvant şi foarte determinaţi. Avem profil comun. Suntem luptători! De ce doresc să câştig primăria oraşului meu, Constanţa? Pentru dezvoltarea în forţă a municipiului. Am lucrat timp de peste un deceniu cu toate administrațiile locale pe problematica turismului de pe litoral şi din Dobrogea. Ca atare, ştiu ce trebuie făcut pentru dezvoltarea economică şi administrativă, complexă a oraşului” a punctat Corina Martin.

Candidata PER a lansat o primă provocare fermă către ceilalţi candidaţi, toţi, bărbăţi, la primăria municipiului. Respectiv, ca la prima dezbatere în comun, aceştia să prezinte ce au facut concret, în ultimii 15 ani, pentru Constanţa.

? Președintele PER, Dănuț Pop, prezent la conferinţa de lansare a candidaturii Corinei Martin, s-a declarat convins de reuşita atât a candidatei PER la primăria Constanţa cât şi a echipei judeţene a partidului, la alegerile locale din această toamnă. „Este vremea ca atât municipiul, cât şi judeţul Constanţa să renască politic şi administrativ la adevaratul lor potenţial.”

?Președintele Filialei Judeţene PER Constanța, Daniel Moraru, mizează pe victoria echipei PER în alegerile locale, prezentând numele mai multor candidaţi ai partidului, cu sanşe mari de reuşită la primării din judeţ.

?Secretarul General, Mircea Andrei şi-a declarat sprijinul total Corinei Martin şi echipei judeţene a PER, apreciind forţa organizatorică, politică şi competiţională a filialei PER Constanţa.

Sursa: https://www.curentul.info/politic/corina-martin-este-candidatul-per-la-primaria-constanta/

Ultimă oră

Același autor