14.4 C
Constanța
18 mai, 2024

Filmare virală cu polițiștii din Constanța care au rămas împotmoliți cu mașina pe plajă

Publicat: 04/05/2024, 13:43

O filmare cu o mașină a Poliției Locale din Constanța, împotmolită pe plajă, a devenit virală, după ce a fost urcată pe rețele sociale.

Zilele trecute, o mașină a Poliției Locale Constanța a rămas blocată într-o baltă, pe plajă.

Amuzant este și faptul că unul dinte polițiști se agită desculț pe lângă mașină, în încercarea de a scoate Loganul de acolo.

La fața locului s-au adunat mai mulți „spectator”, care au glumit pe seama acestei situații.

„Ia te uită, măi, frate! Maşina de Poliţie din Constanţa, blocată pe plajă. Cum au voie, aştia, mă, pe plajă cu maşina şi nici măcar nu au BMW?! Poliţistul a coborât desculţ din maşină”, afirmă cel care a postat imaginile pe TikTok.

Explicațiile Poliției Locale:

„Aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pentru menținerea ordinii și siguranței publice, polițiștii locali au acționat zilele trecute în zona plajei Modern. Un cetățean a sesizat că un câine din rasa celor periculoși se află pe plajă, iar echipajul care se deplasa la intervenție a rămas împotmolit pe drumul tehnologic adiacent plajei” , a declarat Ionuț Dumitru, șeful Poliției Locale Constanța.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

04 May, 13:48

Știri politice –

04 May, 13:40

04 May, 13:24

Ultima oră

04 May, 13:18

Știri –

04 May, 13:03

04 May, 12:59

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/filmare-virala-cu-politistii-din-constanta-care-au-ramas-impotmoliti-cu-masina-pe-plaja-20200786

Ultimă oră

Același autor