12.4 C
Constanța
18 mai, 2024

Gică Hagi, COȘMAR pe banca Farului după ce a luat 4 goluri acasă! „Rușine”

Publicat: 04/05/2024, 07:58

Sepsi Sfântu Gheorghe a spulberat campioana Farul Constanța, antrenată de Gică Hagi, chiar pe terenul ei, scor 4-1.

Partida a contat pentru etapa a opta din play-off. Atacantul slovac Pavol Safranko a marcat trei goluri pentru învingători.

Elevii lui Hagi au 35 de puncte şi ocupă locul 4, la două puncte distanţă de echipele de pe locurile 2 şi 3, care au un meci mai puţin.

Partida de vineri seara a fost întreruptă de arbitrul Adrian Cojocaru timp de aproximativ trei minute, din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei echipei gazdă.

Totul s-a întâmplat în minutul 41, atunci când echipa oaspete, Sepsi OSK, conducea cu scorul de 3-0.

„Nu mai suntem echipa de anul trecut, cu acea mentalitate. Aici am greşit tot anul. Credeam că începusem să avem o mentalitate de a câştiga, să luptăm, să facem lucurile împreună, să avem spirit. Dar se pare că anul ăsta toate momentele importante, patru-cinci, câte au fost, le-am pierdut. Şi era normal, la un moment dat, să faci un meci din acesta, în care să îţi fie ruşine. Trebuie să îi felicit pe cei de la Sepsi.

E clar că am greşit momentul, iar. Din păcate, o seară pe care cred că va fi greu să o uităm. Dar pe acest lucru putem să construim viitorul

Trebuie să reflectăm, să găsim soluţia, cauza, pentru că aşa e în fotbal. Cred că am pierdut toate momentele importante pentru că nu toată lumea a împins la aceeaşi căruţă.

E o săptămână importantă pentru noi, trebuie să reflectăm mult pentru că ne aşteaptă două meciuri foarte importante pentru noi. Am obligaţia să găsesc soluţii şi sper să am inspiraţie. Trebuie să reflectăm şi să vedem cu cine mergem înainte”, a declarat Gheorghe Hagi.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

04 May, 08:34

Știri externe –

04 May, 08:30

Știri politice –

04 May, 08:07

Ultima oră

Social –

04 May, 08:00

04 May, 07:59

04 May, 07:26

Sursa: https://www.gandul.ro/sport/gica-hagi-cosmar-pe-banca-farului-dupa-ce-a-luat-4-goluri-acasa-rusine-20200676

Ultimă oră

Același autor