12.4 C
Constanța
9 mai, 2024

Accident teribil în Constanța. Doi copii de 9 și 3 ani au fost spulberați de un șofer beat de 64 de ani. Unul dintre ei a ajuns în comă la spital

Accident rutier grav în localitatea Arsa, județul Constanța. Doi copii de 9 și 3 ani au fost răniți foarte grav, după ce au fost loviți de un șofer beat.

01 apr. 2024, 20:23

6 poze |

Cadrele medicale din cadrul SAJ Constanța au fost solicitate să intervină luni, 1 aprilie, în localitatea Arsa, acolo unde a avut loc un accident rutier grav. Doi copii, pietoni, au fost răniți, dintre care unul foarte grav. La fața locului s-au deplasat două echipaje SAJ B2 și un echipaj SAJ C2.

La locul accidentului au fost găsiți doi copii, un băiețel de 3 ani cu traumatism cranio-cerebral și o fetiță de 9 ani, cu politraumă majoră, traumatism cranio-cerebral grav, în comă, fiind intubată de medici. Aceștia au fost transportați la spitalu județean, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul de Siguranță Rutierp au fost sesizați, la data de 1 aprilie, în jurul orei 14.40, cu privire la faptul că, pe strada Mihai Eminescu din satul Arsa, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat în vârstă de 64 de ani ar fi condus un autoturism, a pierdut controlul direcției și a accidentat doi minori.

Ulterior, autoturismul a lovit un cap de pod și a intrat în alte două vehicule parcate și gardul unui imobil.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testat cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatul fiind negativ.

Șoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

„Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testat cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatul fiind negativ. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge” , a explicat IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: https://www.romaniatv.net/accident-teribil-in-constanta-doi-copii-de-9-si-3-ani-au-fost-spulberati-de-un-sofer-beat-de-64-de-ani-unul-dintre-ei-a-ajuns-in-coma-la-spital_8224768.html

Ultimă oră

Același autor