15.4 C
Constanța
9 mai, 2024

Un patron cunoscut din Constanța a murit în Thailanda. Petru Irimia a căzut de la balcon

Un patron cunoscut din Constanța a murit în Thailanda. Petru Irimia, patronul vilei Anticus, și-a pierdut viața după ce a căzut de la balconul unui hotel cu 7 etaje din Soi 5, Pattaya. Bărbatul și-ar fi pierdut conștiința din cauza unor probleme de sănătate și l-ar fi luat amețeal.

12 feb. 2024, 13:26

Un patron cunoscut din Constanța a murit în Thailanda

Un patron cunoscut din Constanța a murit în Thailanda. Evenimentul a fost raportat poliției din Pattaya, iar oamenii legii și salvatorii au sosit repede la hotel, unde au găsit trupul neînsuflețit al victimei, în zona grădinii de sub balcon, potrivit

Victima, îmbrăcată doar în pantaloni scurți, a suferit leziuni severe la cap și membre dislocate. Soția românului era prezentă la locul tragediei, este foarte afectată de ceea ce s-a întâmplat și nu a făcut declarații presei.

O angajată a hotelului a declarat că se afla lângă iazul din curte când a auzit un zgomot puternic. Alarmată, s-a uitat în sus și a văzut pe victima agățându-se de balustrada balconului de la etajul 4 înainte a cădea la pământ.

Cauza incidentului rămâne neclară, iar poliția din Pattaya a deschis o anchetă.

Petru Irimia era proprietarul hotelului Villa Anticus din

. Potrivit paginii oficiale, hotelul „se află într-o clădire istorică de 100 ani, restaurată în totalitate în anul 2012, prima clădire restaurată în centrul vechi”.

Sursa: https://www.romaniatv.net/un-patron-cunoscut-din-constanta-a-murit-in-thailanda-petru-irimia-a-cazut-de-la-balcon_8122757.html

Ultimă oră

Același autor